یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی

آمادگی اسلواکی برای کمک به خروج ایرانیان مقیم اوکراین از این کشور

آمادگی اسلواکی برای کمک به خروج ایرانیان مقیم اوکراین از این کشور وزیر خارجه اسلواکی در تماس تلفنی همتای ایرانی از آمادگی این کشور برای همکاری و مساعدت به شهروندان ایرانی جهت خروج از اوکراین از طریق مرزهای اسلواکی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۶ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 25
کد خبر: ۱۲۳۷۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی در ادامه رایزنی‌های تلفنی خود با برخی وزرای امور خارجه کشورهای همسایه اوکراین، با «ایوان کورکوک» وزیر امور خارجه اسلواکی گفت‌وگو کرد و در خصوص وضعیت ایرانیان مقیم اوکراین، روابط دوجانبه و مسائل بین‌المللی مورد اهتمام مشترک تبادل نظر کرد.

 

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به روابط خوب دو کشور و همکاری‌های مطلوبی که در زمینه‌های مختلف بین تهران و براتیسلاوا وجود دارد، اظهار داشت: آمادگی داریم تا همکاری‌های دو کشور را در تمامی زمینه‌ها گسترش دهیم.

 

امیرعبداللهیان در خصوص تشدید بحران در اوکراین گفت: امیدواریم این بحران از مسیر سیاسی و به صورت مسالمت آمیز حل و فصل شود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان خاطرنشان کرد: جمعی از اتباع ایرانی مقیم اوکراین برای خروج از این کشور اقدام کرده‌اند و ما از دولت اسلواکی می‌خواهیم که جهت ورود اتباع ایرانی از اوکراین به اسلواکی بدون دریافت روادید همکاری و مساعدت لازم را اعمال کند.

 

رئیس دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان کرد: تصمیم داریم که اتباع خود را پس از ورود به کشورهای همسایه اوکراین و از جمله اسلواکی از طریق پرواز به جمهوری اسلامی ایران منتقل کنیم.

 

ایوان کورکوک وزیر امور خارجه اسلواکی نیز ضمن ابراز خرسندی از توسعه همکاری‌های دو کشور در سطوح و زمینه‌های مختلف، از برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور در آینده نزدیک خبر داد که مورد استقبال وزیر امور خارجه کشورمان قرار گرفت.

 

وزیر خارجه اسلواکی همچنین با استقبال از پیشنهاد وزیر امور خارجه کشورمان، از آمادگی کشورش برای همکاری و مساعدت به شهروندان ایرانی جهت خروج از اوکراین از طریق مرزهای اسلواکی بدون نیاز به روادید خبر داد.

 

وی تأکید کرد: شهروندان ایرانی می‌توانند از طریق مرزهای اوکراین به اسلواکی وارد شده و به ایران سفر کنند./ فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار